Jan 21, 2007

A Provencal touch


Eric, on January 2, posted a photo of the restaurant, Sel De La Terre (literally translated as “salt of the earth”), 6.018km away from Provence, on the waterfront area of Boston. Not only they offer authentic French cuisine, but they also have delicious pastries in the 'boulangerie" (bakery) at the entrance of the restaurant.

Le 2 janvier dernier, Eric a publié une photo du restaurant, Sel De La Terre (salt of the earth), situé dans le port de Boston, à 6.018km de la Provence. Non seulement ils proposent une authentique cuisine française mais ils ont aussi de délicieuses pâtisseries dans la boulangerie (bakery) à l’entrée du restaurant.

4 comments:

Olivier said...

c'est sympa une touche provençale, en plus j'aime beaucoup les panneaux indicateurs.

they is sympathetic a touch of Provence, in more I like much the signposts.

Nathalie H.D. said...

Trèss sympa comme nom et apparemment aussi comme cuisine !
Les panneaux indicateurs en bois brut me font penser aux signaux de l'outback dans l'Australie profonde, genre Paris 10,320 km !!!

Michael Salone said...

This looks really cool and definitely a place to try next time I'm in Boston!

Anonymous said...

Ca a l'air d'un resto sympa.

(?!)